Vi kan erbjuda det mesta inom saneringsarbeten. I samband med rivningar, bränder eller helt enkelt utrymmen som stått tomma ett tag. Det ska inte mycket till förrän det blir smutsigt, speciellt om kringströvande djur kommer in. En annan vanlig orsak till sanering är mögel, något du absolut inte vill ska sprida sig i huset. I dessa tillfällen är det viktigt att också finna orsaken till skadorna, så att allt kan åtgärdas samtidigt.

Vi är mycket försiktiga och skärmar av den del där vi håller på och jobbar. Speciellt när det kommer till farliga ämnen, som asbest eller mögel, men rent allmänt så vet vi att du inte vill att smuts och damm ska spridas.

Naturligtvis har vi det allra bästa när det kommer till maskiner och annan utrustning. Många material är hårda eller svåra att få rena, och då krävs det lite extra insats. Tack vare vår breda kunskap och erfarenhet så vet vi precis vilka medel och verktyg som behövs för varje typ av sanering.

Vare sig det handlar om rivning, asbest, brand, klotter, mögel, lukt eller andra typer av sanering så finns vi här, redo att rycka ut. Kontakta oss gärna för mer information eller en kostnadsfri offert.

    Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: