Bekämpa din värsta fiende
May 30, 2017

Bina surrar dovt likt en manskör, fåglarna kvittrar och solen värmer och fyller dig med behövlig energi och glädje efter den mörka och kalla vintern. Det är sommar och inga orosmoln syns på himlen. Du trivs just nu som fisken i vattnet, tyvärr märker du inte att du har fått oväntat besök av mögel i huset som också stortrivs och njuter av den härliga värmen.

Upptäck möglet i tid

Vid upptäckten av mögel ska du kontakta experthjälp för att få bort invasionen av dom elakartade svamparna. Det kommer du att tjäna på, därför att huset kan få skador som i allra värsta fall kan leda till att du måste riva huset och bygga upp något helt nytt. Det blir en stor kostnad att bygga om och renovera, så du kommer att dra positiva fördelar genom att göra kontroller av huset för att upptäcka och avsluta angreppen i rimlig tid innan den obehagliga snöbollseffekten av möglet börjar att ta fäste i ditt hem. Mögel drar även till sig skadeinsekter och sjukdomar, så för att kunna bo i en trivsam och hälsosam miljö är det brukligt och ytterst viktigt att få bort svampen. Dom oråden som du ska hålla koll på är rum som är fuktiga och varma, det är där som möglet trivs och ockuperar sig hemma hos dig. För att mögelsanera själv är det viktigt att tänka på att man alltid ska ta bort dom delar som har blivit angripna. Mögel växer nämligen väldigt bra på trävirke så det är brukligt att ta bort trämaterial som har blivit ansatta. Om det verkar som ett stort och påfrestande arbete så måste du genast kontakta en fackman som kan hjälpa dig med denna viktiga arbetsuppgift att få bort dom skadliga delarna och göra en behövlig sanering stockholm.

Avfuktare

Det finns såklart en parad av olika avfuktare på marknaden. Det man ska tänka på i valet och kvalet av avfuktare är att den ska passa in på dom områdena som är fuktiga och som är i behov av akut hjälp så att inte möglet slår till. Men glädjekalkyler och en tro att nu kommer äntligen allt mögel att försvinna bara för du har införskaffat en avfuktare är inte realistiskt tänkande. Mikrober som inte kan synas med det blotta ögat och som är möglets första skälvande stadium kan finnas i bostäder och hus utan att du märker det. Där lever viruset en slumrande existens för att vakna till liv om rummet blir för varmt eller fuktigt. Men med an avfuktare kan du bli av med det mögel som är nytillkommet, men du kan aldrig få bort gammalt mögel som har levt och frodas i huset i många år.

Olika typer av avfuktare

Allra vanligaste avfuktaren är kondensavfuktaren. Den fungerar precis som ditt kylskåp, genom att luften dras in och kyls ned och blir till gas som blir som en vätska som samlas upp i en behållare. Kondensavfuktare är passande för små utrymmen och är utmärkt till tvättstugan i källaren eller i ditt kök.

En krypgrundsavfuktare tar hand om dom svåra utrymmen som är mellan huset och marknivån. Men om man är ute efter det allra bästa så ska man införskaffa en sorptionsavfuktare. Den klarar av låga temperaturer som upp till -20 grader. Den passar precis överallt, men kan inte absolut inte användas som ersättare för en krypgrundsavfuktare.       För dom miljömedvetna finns det nu assistans från solen som kan råda bot på fukten i huset.Det fungerar med hjälp av luftsolsfångare. Denna metod används främst vid saneringar. Solen ger värme som ger liv till en fläkt som är driven av solceller. Värmen blåses ut och tar hand om rummet på det allra bästa tänkbara sättet.

Dränering Stockholm | Få bra prisförslag på Dränering‎

    Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: