Vi jobbar med sanering av olika slag, och tar oss an både stora och små uppdrag. De vanligaste materialen som behöver saneras är betong, gips och granit, men vi begränsar oss inte bara till dessa. Du kan känna dig trygg att kontakta oss för vilken sorts sanering som helst.

Sanering kan innebära kontakt med flera svåra eller hälsofarliga material, som asbest till exempel. Vi jobbar alltid inom säkerhetsföreskrifterna och ser till att ha updaterade och väl underhållna maskiner. Säkerheten kommer alltid först och vi är noga med att utföra ett gott arbete inom normerna.

Våra medarbetare är mycket kunniga, de har både utbildning och erfarenhet inom yrket. Att sanera är viktigt och vi tar det på allvar. Med ett väl sammansatt team är vi redo för det mesta, kontakta oss gärna om du har några frågor eller för att få en kostnadsfri offert.

Sanering är grunden för hälsa och vi tar itu med utrymmen som annars inte kan användas till något. Tack vare vår erfarenhet kan du vara säker på att det blir riktigt rent. Vi finner orsaken till problemen och kan därmed komma till rätta med det. Efter en grundlig sanering av oss kommer det att vara riktigt rent och fint.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: